Bucură-te de fotbalul internațional cu cele mai mari cote din lume! Iată care sunt cele mai importante dueluri de astăzi cu cele mai atractive cote de la Mozzart Bet!

Brazilia – Argentina (ora 22:00) cota 2.60

În această seară de la 22:00 toți ochii vor fi ațintiți pe cel de-al 112-lea Superclasico de America dintre marile rivale Brazilia și Argentina. Este prima întâlnire între cele două super echipe după finala de Copa America din această vară în care alb-albaștrii s-au impus la limită, 1-0, în ceea ce avea să fie primul trofeu pentru argentinieni după 28 de ani de secetă.

Partidele dintre cele două au fost mereu echilibrate, iar clasamentul întălnirilor directe este condus la limită de Selecao cu 46 de victorii, față de cele 41 ale Argentinei. După primele șapte partide din grupa de calificare la Mondialul qatarez, brazilienii conduc cu punctaj maxim, iar tocmai sub ei, la șase puncte distanță, se află Messi & compania.

Belarus – Țara Galilor (ora 16:00) cota 1.65

Galezii au deplasare complicată în Belarus astăzi de la 16:00. Cele două se află la egalitate de puncte, însă gruparea condusă de Bale și Ramsey au o partidă în minus.

De-a lungul istoriei am avut parte de puține dueluri directe între cele două, mai exact doar cinci, din care reprezentativa Țării Galilor a câștigat patru și a cedat într-una singură.

Islanda – Macedonia de Nord (ora 19:00) cota 2.75

Duel important în grupa de calificare la Mondial din care face parte și România, în această seară de la 19:00 între Islanda și Macedonia de Nord. Islandezii pornesc cu prima șansă la victorie, iar orice pas greșit îi scote din cărțile calificării.

Cele două naționale s-au mai întâlnit în patru rânduri, toate fiind în grupele de calificare la Mondial și toate partidele s-au terminat cu maxim doup goluri înscrise.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

(advertorial)