Un bărbat de 56 de ani din Marghita a fost găsit mort, în propria locuinţă, de un echipaj al Detaşamentului de Pompieri din oraş.

Descoperirea a avut loc duminică, în jurul orei 19.10, după ce un vecin a alertat salvatorii, prin numărul unic de urgenţă 112. Militarii s-au dus rapid la locuinţa de pe strada Crişului din localitate. "Din nefericire, după pătrunderea în locuinţa indicată de apelant, pompierii militari l-au găsit pe proprietar decedat", se arată într-un comunicat transmis luni de ISU Crişana.

Bărbatul nu avea semne de violenţe, cel mai probabil decedând din motive medicale.

Tot duminică, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, din care unul de prim ajutor calificat, a intervenit pe strada Independenţei din municipiu, unde, utilizând echipamentele şi accesoriile din dotare, au descins într-o locuinţă şi au găsit-o pe proprietară (70 de ani) căzută în dormitor.

Septuagenara era în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme de natură medicală, aşa că echipajul de paramedici al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea i-a acordat primul ajutor calificat, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.