Serialul care a cucerit aproape jumătate din totalitatea abonaţilor Netflix din toată lumea va reveni cu un al doilea sezon. Primul clip din noul sezon al seriei "Bridgerton" a fost publicat, sâmbătă, şi îi prezintă pe cei doi protagonişti, Anthony Bridgerton şi Kate Sharma, care nu-şi încep prea prieteneşte relaţia.

Seria "Bridgerton" adaptează romanele americancei Julia Quin, a căror acţiune are loc la începutul secolului XIX, în Anglia. Prima serie a fost centrată pe Daphne, fiică de viconte, care trebuie să se căsătorească, dar vrea un peţitor vrednic. O ajută Ducele de Hastings, prietenul fratelui ei. 

Cea de-a doua serie va spune povestea lui Anthony Bridgerton, fratele mai mare a lui Daphne, viconte, şi tânăra Kate Sharma, nu prea impresionată de oamenii din societatea "bună".

Primul clip lansat de Netflix arată chiar una dintre primele conversaţii dintre cei doi, una nu prea plăcută. "Caracterul şi-e la fel de precar ca şi felul în care călăreşti", îi spune Kate Sharma (interpretată de Simone Ashley), ce pare puţin impresionată de farmecul interlocutorului ei. 

Seria a doua va fi lansată, însă, doar în 2022. 

"Bridgerton" este primul serial conceput de Netflix sub egida Shondei Rhimes ("Grey's Anatomy"). Primul sezon s-a bucurat de cel mai mare succes în prima lună de la lansare din istoria platformei de streaming. Mai precis, a fost vizionat de 82 de milioane din cei 200 de utilizatori de Netflix.