Brigitta Balogh îşi continuă cariera de solistă de la Bucureşti, colaborând cu studioul Hahaha Production, fondat de Smiley. Pe 9 noiembrie, orădeanca a lansat melodia "Ce te faci?", despre care spune că este una veselă şi jucăuşă. Orădeanca o interpretează împreună cu Pacha Man.

Versurile şi muzica pentru această melodie sunt semnate de Alex Velea, iar videoclipul filmat pentru promovarea acesteia a fost lansat tot vineri. În videoclip apare pentru câteva secunde şi Smiley. Susţinută de atâtea vedete autohtone, Brigitta speră că noua melodie va fi un hit.

La începutul anului 2012, orădeanca lansa videoclipul pentru melodia "Play me like a violin", cântată împreună cu celebrul rapper Snoop Dogg.

Brigitta Balogh are 23 de ani şi a devenit cunoscută după ce a concurat la emisiuni precum "Se caută o stea", în Ungaria, şi Megastar, în România, dar şi concertând alături de trupa Sistem. În Ungaria, ea a lansat melodia "A szerelem faj", care a ajuns în topurile muzicale din ţara vecină. Brigitta este iubita chitaristului orădean Marius Pop.