Keanu Reeves a reuşit în Matrix să facă ceea ce face românul Razy Gogonea doar folosindu-se de efecte speciale.

Mutat în Manchester, Razy s-a înscris la competiţia "Britain's Got Talent", varianta englezească a "Românii au talent" şi a uimit juriul cu aptitudinile sale în breakdance. Acum, el are şanse să ajungă în finala competiţiei.

Însă nu toţi britanicii sunt încântaţi de reuşita românului. Pe site-urile de presă din Marea Britanie, aceştia comentează că emisiunea ar trebui să fie doar pentru englezi. "Când s-a transformat această emisiune în "Românii au talent"?", se întreabă un cititor a tabloidului The Sun. Un alt forumist îi reproşează că e şomer şi că trăieşte din ajutorul social. "Găseşte-ţi o slujbă, ratat leneş", zice acesta.

Sunt însă şi britanici care îl laudă. "Britain's Got Talent ar trebui să fie despre toţi oamenii talentaţi care trăiesc în această ţară, indiferent de unde vin ei. Nimeni nu se plânge când grozavele noastre echipe de fotbal sunt atât de bune datorită străinilor care joacă în ele. Sau, după cum s-a menţionat mai devreme, britanicii au ajuns peste tot pe această planetă, de ce nu le spune nimeni să se ducă acasă", comentează un alt cititor The Sun.

Razy are şanse să câştige premiul cel mare, de circa 113.000 de euro, însă are şi un concurent de temut, un scoţian supranumit "noul Susan Boyle".