Sam Asghari, soţul artistei Britney Spears, a iniţiat procedurile de divorţ la 14 luni de la căsătoria lor.

Despărţirea cuplului a fost declanşată de mai multe certuri, în care bărbatul a acuzat-o pe vedetă de infidelitate, conform mai multor surse citate de presa americană.

Artista pop în vârstă de 41 de ani s-a căsătorit cu Sam Asghari în luna iunie a anului 2022, după cinci ani de relaţie. Căsnicia lor a fost marcată, la scurt timp după nuntă, de pierderea unei sarcini.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Digi24.ro, cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului "Slumber party", un cântec interpretat de Britney Spears în colaborare cu Tinashe.

Pentru Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, acest mariaj a reprezentat prima căsătorie, în timp ce pentru cântăreaţă a fost a treia experienţă maritală.

Britney Spears a fost căsătorită pentru mai puţin de trei zile în anul 2004 cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander.

În acelaşi an, Britney Spears s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, având o căsnicie de trei ani care a fost marcată de o mediatizare excesivă a relaţiei celor doi şi de îngrijorările cu privire la sănătatea mentală a artistei. Federline este tatăl celor doi fii adolescenţi ai cuplului şi are custodia acestora, cu care s-a mutat în Hawaii.

După eliberarea ei din tutela tatălui, Britney Spears a colaborat cu Elton John în 2022, însă nu a mai susţinut concerte live de mulţi ani şi nu a anunţat intenţia de a reveni pe scenă în viitorul apropiat.

Ea urmează însă să lanseze în toamnă o carte autobiografică intitulată "The Woman in Me".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!