"Loveşte" şi tu un premiu, ca să te bucuri mai tare de vacanţă şi de fotbal! ERA Park îşi cadoriseşte din nou clienţii fideli, invitându-i să se înscrie într-o tombolă în urma căreia pot câştiga o minge Brazuca, mingea Campionatului Mondial de Fotbal 2014!

La loteria "Câştigă cea mai dorită minge din lume" pot participa clienţii care fac cumpărături de minim 50 lei pe un singur bon fiscal din orice magazin din ERA Park, inclusiv de la Carrefour Oradea ERA şi Bricostore. Tot ce trebuie să facă un participant este să completeze talonul de tombolă şi să îl depună, apoi, într-una din urnele special amenajate.

Cei 49 de câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în data de 14 iulie şi fiecare va primi ca premiu o minge de fotbal Brazuca TOP R, mărime 5, marca Adidas, mingea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Pe de altă parte, la ERA Park continuă distracţia pentru cei mici. Sâmbătă, începând cu ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial, copiii sunt invitaţi să vizioneze "O poveste încâlcită", pentru ca duminică de la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, să ruleze "Neînfricata". Filmele vor fi dublate în limba română, iar intrarea este liberă pentru toată lumea!

Totodată, sâmbătă, în incinta hypermarket-ului Carrefour, BombonERA îşi aşteaptă prietenii la atelierul gratuit "Micul Brutar", în cadrul căruia, între orele 17 şi 19, fiecare copil va coace o pâinică mică, moale, albă, pufoasă şi gustoasă. Participanţii vor descoperi tainele meseriei de brutar şi vor învăţa că de la bobul de grâu până la pâinea caldă este un drum lung şi multă muncă.

Regulamentul loteriei "Câştigă cea mai dorită minge din lume" poate fi citit accesând http://era-oradea.ro/ro/castiga-cea-mai-dorita-minge-din-lume, programul filmelor gratuite poate fi consultat la http://era-oradea.ro/ro/weekend-uri-cu-filme-gratuite, iar cel al atelierelor BombonERA poate fi văzut aici: http://era-oradea.ro/ro/ateliere-bombonera.