Audi te invită să descoperi noul Audi A8, maşina care prezintă viitorul clasei de lux. Un autoturism care te cucereşte şi impresionează de la prima apariţie.

Cu acesta începe un nou limbaj de design, o nouă idee de utilizare, un nou nivel de calitate. O nouă dorinţă şi, de ce nu, un nou must have în materie de automobile.

Elementele nobile de design combină la exterior exclusivitatea cu agilitatea sportivă sunt trăsături speciale ale caracterul individual Audi A8 - cu reminiscenţe de la modelul quattro original.

Cu peste 40 de sisteme de asistenţă pentru şofer, A8 devine noul standard al luxului în segmentul său de piaţă. Este primul automobil de serie dezvoltat special pentru condusul autonom în anumite condiţii. Audi MMI a revoluţionat conceptul de utilizator, astfel încât datele actualizate dinamic ale hărţilor permit o navigare cu reprezentare topografică şi modele urbane 3D.

Audi AI traffic jam pilot va prelua controlul până la viteze de 60 km/h pe autostrăzi şi şosele cu mai multe benzi unde sensurile sunt separate de o barieră fizică. Din 2018, Audi va integra treptat în producţie şi funcţiile de parcare automată, garage pilot şi traffic jam pilot în funcţie de situaţia legislativă din fiecare stat.

Pe lângă senzorii radar, o cameră frontală şi senzorii ultrasonici, Audi este primul producător auto care foloseşte un scaner laser. 

Interiorul este tactil şi fascinant. În funcţie de starea şoferului ori a pasagerilor, noul Audi A8 permite schimbarea luminii ambientale. Combinaţia acustică şi tactilă a feedback-ului alături de gesturile comune de touch  precum cel de swipe fac ca răspunsul noului MMI să fie sigur, intuitiv şi uşor de folosit.

Sistemul infotainment, de cea mai nouă generaţie, este şi mai intuitiv. Panoul de instrumente orientat spre şofer oferă bordului mai multă modernitate, eleganţă şi uşurinţă în arta şofatului. Cu noul Audi A8 puteţi să vă reglaţi preferinţele personale, le puteţi memora astfel încât fiecare drum să fie o plăcere.

Totuşi, cel mai scurt drum pentru a vă întâlni cu noul Audi A8 este showroom-ul D&C, din Oradea, strada Clujului, nr. 287 – 289.

Aici, Audi A8 vă aşteaptă de luni – vineri, între orele 09:00 – 18:00, iar sâmbăta între 10:00 – 14:00.  

(Advertorial)