Procurorii DIICOT din Cluj, însoţiţi de poliţişti şi mascaţi, au descins marţea trecută la 44 de adrese din patru judeţe, inclusiv în Bihor, într-un dosar deschis pentru dovedirea unei grupări de traficanţi de droguri de risc şi mare risc.

Anchetatorii n-au deconspirat pe cine au „vizitat” în judeţul nostru, dar unul dintre cei „călcaţi” de procurorii antidrog este chiar liderul clanului Neguş, Romulus Markovics.

De altfel, Romi s-a plâns pe Facebook de vizita inopinată a mascaţilor, postând şi imagini de pe o cameră de supraveghere în care se vede duba plină de luptători cu cagule luându-i „cu asalt” vila.

„Am avut o dimineaţă neplăcută. Dacă am prieteni la Cluj şi la Târgu Mureş şi în toată ţara nu înseamnă că fac şi infracţiuni”, a scris Romi, ştergând ulterior şi postarea, şi înregistrarea, ca şi când ar fi fost o ruşine că ditamai șeful interlop se declară cetăţean onorabil.

Oricum, după cum zic anchetatorii, deşi i-au percheziţionat casa, Romi Neguş nu este nici suspect, nici inculpat în cauză. Cel puţin deocamdată...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!