Pe lângă că învață o meserie care le-ar putea prinde foarte bine în viitor, unii elevi de la Colegiul Tehnic Traian Vuia o și învață foarte bine.

Mark Dobrai, un elev care învață în clasa profesională de mecanic auto a colegiului, a obținut locul I la un concurs național pe meserii. De asemenea, colegul său Nagy Levente, elev în clasa a XII-a la cursuri la zi, s-a întors cu locul II de la olimpiada națională de tehnologii, domeniul Mecanică.

La aceeași olimpiadă, Alin Șandor (clasa a XI-a, zi) a luat mențiune, tot la Mecanică, iar la concursul național eleva Ingrid Mate a obținut un premiu special în domeniul Estetica și igiena corpului omenesc.

Pe de altă parte, o altă echipă a Colegiului Traian Vuia, compusă din elevii Ionuț Negru și Szabo Carlos (coordonați de profesoara Andreea Roșu) a obținut locul I la secțiunea învățământ profesional a concursului național „Ştiu şi aplic - Securitatea şi sănătatea în muncă se deprind de pe băncile şcolii”, care s-a ținut în Iași. Aici au fost prezenți 290 de elevi din 35 de județe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!