După o perioadă lungă şi rece de iarnă, Oradea reînvie. Primăvara a venit, totul prinde iar viaţă. Ca oamenii să ţină pasul cu natura renăscută şi să-şi dezmorţească oasele, operatorul licenţiat de salubritate al oraşului i-a provocat pe angajaţii regiilor locale, dar şi pe ziarişti, la fotbal.

Cupa RER Ecologic Service la fotbal de sală a avut loc vinerea trecută la Arena Antonio Alexe şi a reunit opt echipe. Învigători au fost fotbaliştii de ocazie de la Compania de Apă, însă toţi sportivii amatori au plecat acasă cu zâmbetul pe buze. Pentru că sportul nu înseamnă doar competiţie, ci şi distracţie...

Campioana CAO

Opt echipe de câte şase fotbalişti s-au adunat la Cupa operatorului de salubritate: RER, OTL, Poliţia Locală, Presa Sportivă, Administraţia Imobiliară Oradea (AIO), Compania de Apă (CAO), Primăria Oradea şi Regia Autonomă de Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS). Echipele au fost împărţite în două grupe, au jucat fiecare cu fiecare, iar primele două din fiecare grupă s-au calificat în faza următoare. Un meci a durat 15 minute, în timp ce fazele finale s-au jucat în două reprize a câte 10 minute.

Finala mică a fost jucată de echipele OTL şi RER, fotbaliştii operatorului de transport câştigând cu 3-0. Finala turneului a pus faţă în faţă angajaţii CAO şi ai AIO, cei de la Apă dovedindu-se mai buni: au câştigat meciul cu 2-1 şi au fost declaraţi câştigătorii turneului. Pe locul 5 s-a clasat echipa Poliţiei Locale, pe 6 cea a Primăriei, pe 7 a RAPAS-ului, iar pe ultimul loc ziariştii sportivi.

Diplome pentru toţi

03-eduard-handrea.jpgToate echipele au fost recompensate de conducerea RER cu diplome şi cupe. În plus, s-au acordat şi premii speciale: cel mai bun jucător al turneului a fost declarat Eduard Handrea (foto), angajat al CAO, iar cel mai bun portar Viorel Mureşan, de la AIO. De asemenea, directorul tehnic al operatorului de salubritate, Ionel Ban, a primit din partea jucătorilor o diplomă, în semn de apreciere pentru organizarea evenimentului.

"Turneul şi-a atins scopul: de a stimula lumea să facă mişcare şi de a împrieteni şi mai mult regiile şi operatorii", spune Ban. În mod cert, chiar dacă au plecat de la arenă mai obosiţi decât de la o zi normală de lucru, toţi fotbaliştii s-au distrat. Şi şi-au promis că până la Paşti se vor reîntâlni. Pentru că viaţa nu trebuie să fie doar muncă...