Cel mai probabil, CSU Ploieşti va juca cele două meciuri cu CSM Oradea din această săptămână fără sportivul Cătălin Burlacu.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Baschet a decis să-l suspende pe baschetbalist pentru două etape, dar şi să-l amendeze cu 300 de euro, după ce în meciul 2 dintre cele două echipe Burlacu i-a tras, intenţionat, un cot în gură "orădeanului" Milos Pesic.

Decizia a fost atacată cu apel de Asesoft, astfel că miercuri Comisia de Apel va stabili sancţiunea finală. Cum se ştie, miercuri şi joi, cele două echipe se întâlnesc iar pe teren, de data aceasta la Brazi, pentru meciurile 3 şi 4 din semifinala Campionatului Naţional.

Comportamentul neadecvat al lui Burlacu din meciul 2 a stârnit nemulţumirea suporterilor orădeni, care au cerut, printr-o petiţie online semnată până acum de peste 570 de persoane, fair-play şi respect în baschet. Fanii CSM Oradea sunt, totodată, nemulţumiţi că, îndeosebi în cel de-al doilea meci, brigada de arbitri a favorizat clar echipa Asesoft Ploieşti.

Citeşte mai multe despre petiţia suporterilor orădeni din articolul "Orădenii au lansat o petiţie pentru fair play şi respect în baschet după meciul dintre CSM şi Asesoft (VIDEO)"