Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează o nouă bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţii bihoreni, de liceu sau facultate, care nu şi-au găsit un job.

Evenimentul va avea loc pe 25 septembrie, cu începere de la ora 9, la Centrul de Afaceri "Oradea Trade Center", lângă Lotus Center.

"Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm şomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi absolvenţii de orice formă de învăţământ, promoţia 2015, să-şi găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii şi experienţei lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim şi în sprijinul agenţilor economici pentru a-şi selecta şi angaja resursele umane de care au nevoie", a precizat directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Peste 70 de agenţi economici şi-au confirmat participarea la această acţiune cu o ofertă de peste 1.700 de locuri de muncă vacante, din care, peste 300 sunt oferite pentru persoanele cu studii superioare.

"În plus, cei care vor participa la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenţia noastră şi partenerii noştri", a mai spus Békési.