Ziarul Libertatea a publicat o poveste care îi strică actorului Florin Busuioc, cunoscut drept Busu, prezentatorul meteo de la Pro TV, buna reputaţie pe care o are în faţa românilor.

În 1991, Busu a devenit tătic în urma unei iubiri cu o anume Marieta din Târgu Mureş, cu care actorul s-a şi căsătorit. După căsătorie, Busu a fost transferat la Arad, apoi la Bucureşti, în timp ce tânăra s-a mutat cu părinţii ei. Când aceasta s-a dus să-l caute în Capitală, Busu avea deja o altă relaţie.

Atunci, micuţul Florin, copilul celor doi, avea doar trei luni. Mama sa s-a întors la Târgu Mureş, iar tatăl său şi-a văzut de viaţa sa în Bucureşti, fără să-i mai caute pe cei doi. Abia în 2008 Florin şi Marieta au divorţat, iar Busu a plătit pentru fiul său o pensie lunară de 1.000 de lei. La proces, tatăl şi fiul Busuioc s-au întâlnit, dar tânărul spune că Busu i-a spus să nu-l caute niciodată. Şi aşa a făcut.

Prezentatorul Pro TV a recunoscut în faţa jurnaliştilor de la Libertatea povestea. "Da, e adevărat, e fiul meu! Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viaţa mea, nici despre lucrurile care s-au întâmplat cu multă vreme în urmă. Am un băiat care anul acesta a împlinit 20 de ani, e la Târgu Mureş, alături de mama lui. Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela", spune actorul.