Cel mai nou magazin de haine şi accesorii din Oradea a fost inaugurat, vineri seară, pe strada Tudor Vladimirescu, în blocul ARED de lângă Lidl. "Buy and Sell" este un magazin de tip consignaţie, asta însemnând că clienţii pot să-şi cumpere obiectele vestimentare preferate, dar pot şi să le vândă pe cele pe care nu le mai poartă.

"Unele persoane au dulapul plin de haine pe care poarte le-au purtat o dată sau de două ori. De ce n-ar vrea să le vândă şi cu banii obţinuţi să-şi cumpere altceva", spune orădeanca Geta Pop, proprietara buticului.

Bineînţeles, însă, la "Buy and Sell" se acceptă obiectele vestimentare din materiale de calitate şi care se află în stare bună. "Facem un contract de consignaţie cu persoana care aduce hainele şi care-ţi aduce obiectul şi luăm o declaraţie în care aceasta spune că sunt din propriul dulap", explică proprietara. În buticul de la parterul blocului Ared se găsesc însă şi foarte multe haine noi, cu etichetele originale.

Că sunt noi ori preluate de la clienţi, multe dintre piesele de vestimentaţie expuse spre vânzare la "Buy and Sell" poartă semnătura unor branduri cunoscute precum Hugo Boss, Ralph Lauren, Calvin Klein şi Guess.

La buticul "Buy and Sell" se găsesc haine pentru femei, pentru bărbaţi şi chiar pentru copii, precum şi accesorii (eşarfe, pantofi, balerini, poşete, genţi plic). De asemenea, în magazin sunt expuse şi câteva picturi realizate de absolvenţi ai Facultăţii de Arte din Oradea, urmând să fie aduse şi alte lucrări de la diverşi colecţionari. În plus, orădencele îşi pot cumpăra de aici diverse obiecte ornamentale, precum şi bijuterii semnate inclusiv de Fossil şi Calvin Klein.

"Buy and Sell" este deschis de luni până vineri între orele 10 şi 20, respectiv sâmbăta între orele 11 şi 17.