Nelipsit de la chefurile clanului Neguş, manelistul Willy de la Oradea (foto) a ţinut să-şi exprime recunoştinţa pentru banii încasaţi pe dedicaţii, scoţând două adevărate hituri, "Cap şi Pajură pentru Dinastia Neguş", urmat de "Cuvinte Grele pentru Sanyi Neguş, Romi Neguş şi Kamaz". Ambele piese au fost prezentate în primă audiţie la bairamurile interlopilor în cinstea cărora au fost compuse, iar mai nou postate şi pe youtube.

În prima manea, dedicată "pentru mafia numărul 1", Romi se laudă că şi-a păstrat puterea în versuri nepieritoare precum "Duşmanii credeau că nu mai sunt / Da' m-am ridicat de la pământ".

Ce-i drept, recunoaşte el, s-a ridicat cu ajutorul interlopului Kamaz, "care când loveşte un pumn se-ndoaie stâlpul de la beamveu", deci ar putea lucra şi în programul Rabla.

"Şi-am venit cu forţă mare / Că Kamaz are valoare", mai transmite Romi Neguş prin intermediul manelistului, continuând: "Jur că nu mai aveţi haz / Dacă n-aţi auzit de Kamaz / Ăsta e fratele meu / Şi la bine şi la greu. / Ce e Kamaz pentru mine / La rău, la bine, ăsta e fratele meu, / Ăsta e sângele meu".

Sigur că după o anumită oră rimele nu mai contează, cum nu mai au importanţă nici cacofoniile, aşa că dă Bihorel o sugestie pentru un final glorios al epopeii: "Uite-acuş, acuş, acuş, / Vine şi Romi Neguş, / Iar când cade la necaz / Îl salvează un Kamaz / Sau o Tatră sau o Rabă / Fiindcă e băiat de treabă".