La împlinirea a 20 de activitate, Rotaract Club Oradea organizează un bal aniversar caritabil.

Evenimentul „Ca la 20 de ani” va avea loc vineri, 13 octombrie, de la ora 20, la restaurantul Queen Mary, iar banii adunați vor fi folosiți pentru organizarea unei tabere de dezvoltare socio-emoțională pentru copiii premianți.

„Cu grație și cu un profund spirit de dedicare, Rotaract Club Oradea are onoarea de a vă invita cu respect la un bal caritabil special, în cinstea celor două decenii de existență. Cu fiecare an ce a trecut, am investit cu pasiune în aducerea unei contribuții semnificative în cadrul comunității bihorene”, au transmis tinerii organizatori. 

Balul va cuprinde momente artistice aduse de Meda Music și Anca Sabău, o degustare de vinuri, precum și o tombolă. 

„Vă rugăm să ne onorați cu prezența dumneavoastră la această ocazie specială, întrucât sprijinul dumneavoastră ne va ajuta să înfăptuim această misiune nobilă. Împreună, putem sculpta viitorul promițător al acestor tineri, să îi încurajăm să atingă înălțimi noi și să devină lideri de mâine”, au mai precizat organizatorii.

Biletele pentru intrarea la evenimentul denumit „Ca la 20 de ani” costă 300 de lei și pot fi cumpărate de pe site-ul rotaractcluboradea.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!