Echipa locală de fotbal, CA Oradea, a pierdut meciul disputat sâmbătă, pe stadionul "Iuliu Bodola", în seria 10 a Ligii a III-a. Adversara orădenilor, formaţia Minaur Baia Mare, a marcat golul victoriei pe final, mai precis în minutul 90+4.

Partida s-a încheiat cu scorul 2-3. Primul gol a fost reuşit de jucătorul celor de la CAO, Cosmin Letan, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Însă, la ultima fază a primei reprize, dintr-o lovitură liberă, jucătorii echipei din Baia Mare au egalat, prin Sergiu Ciocan. 

La 9 minute după începerea celei de-a doua reprize, oaspeţii au intrat în avantaj pe tabelă, după ce Sergiu Ciocan a transformat şi el o lovitură de la 11 metri dictată pentru echipa sa. Egalitatea a fost restabilită de căpitanul CA Oradea, Cosmin Letan, care a reuşit să înscrie încă o dată de la 11 metri. Penalty-ul a fost dictat după ce Gheorghiţă a fost faultat în careul echipei Minaur. 

Meciul a fost tranşat chiar la ultima fază, în minutul 90+4, când aflat circa 40 de metri faţă de poarta orădeană, Mircea Donca a şutat spre vinclul din dreapta portarului orădean Barabas, surprinzându-l uşor ieşit. Astfel a marcat golul victoriei.