Traficul rutier de pe strada Ştefan cel Mare a fost îngreunat miercuri, în jurul orei 17, de un accident. Şoferul unui Opel înmatriculat în Bihor a lovit alte două maşini, ambele marca Fiat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei bihorene, subcomisarul Alina Dinu, şoferul circula pe direcţia Piaţa Bucureşti - Transilvaniei, pe banda a doua, şi se pare că a vrut să evite impactul cu o maşină de taxi, care a schimbat brusc banda de circulaţie, fără să se asigure. "Dorind să evite impactul, şoferul primei maşini a virat dreapta şi a acroşat o maşină parcată regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului", a declarat Dinu pentru BIHOREANUL.

Impactul nu s-a oprit, însă, aici. După ce a lovit Fiat-ul parcat, şoferul autoturismului Opel a lovit un alt Fiat, care vira la dreapta spre strada Milcovului.

La volanul celui de-al doilea atoturism era o femeie, care a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean. Din primele investigaţii, se pare că femeia şi-a fracturat o mână.