Patru companii care îşi desfăşoară activitatea în Oradea, Emerson, Plexus, Celestica, Emsil, în frunte cu administratorul parcurilor industriale, Agenţia de Dezvoltare Locală (ADL) Oradea, vor renova un corp de clădire aparţinând Colegiului Tehnic Traian Vuia, în care îşi vor desfăşura activitatea elevii care vor face practică la Şcoala Profesională Eurobusiness din Oradea.

Reunite în Asociaţia Parteneriat pentru Educaţie, cele cinci companii vor sponsoriza aceste lucrări cu 100.000 de lei.

"Vor fi renovate 10 săli, coridoarele şi grupurile sanitare, iar lucrările vor începe în perioada imediat următoare astfel încât să fie finalizate până la începerea noului an şcolar", arată un comunicat transmis miercuri de ADL Oradea.

Conform informării, din cele 224 de locuri disponibile anul acesta la învăţământul profesional la cele 12 calificări, 129 au fost deja ocupate în prima etapă de înscrieri. Pentru a doua etapă de înscrieri, care va avea loc în perioada 16-17 august 2016, sunt disponibile 95 de locuri.

Ultima etapă de înscrieri este programată pentru 1-2 septembrie 2016.

Înscrierile se pot face la secretariatul Colegiului Tehnic "Traian Vuia" din Oradea, strada Constantin Brâncoveanu, nr. 12/A.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul şcolii profesionale www.sebpo.ro.