Prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte" Cabral Ibacka (33 ani) s-a căsătorit miercuri cu actriţa din telenovela "Iubire şi onoare", Andreea Pătraşcu (25 ani).

După ceremonia de la ofiţerul stării civile, unde Andreea l-a ţinut puţin în suspans pe Cabral până să spună da, cei dou au fost felicitaţi de colegi şi prieteni. Naşii de cununie au fost Răzvan Fodor şi soţia lui. 

"Am incercat sa plang cat mai putin promitator pentru machiaj, dar emotiile sunt foarte mari si nu am putut. Mai ales cand am vazut-o pe mama mea cu ochii in lacrimi, de bucurie bineinteles", a spus Andreea Patrascu. Cabral si Andreea vor face cununia religioasă şi petrecerea sâmbătă.

Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka şi are o fetiţă. Cabral şi Andreea sunt împreună de trei ani, iar prezentatorul TV a anunţat în direct că va merge să o ceară pe blondă în căsătorie. "Cine o cunoaste pe Andreea Patrascu, sa o sune si sa ii spuna sa deschida usa ca vin sa o cer de nevasta", a spus prezentatorul într-o emisiune transmisă în septembrie anul trecut.