Diana a învăţat să trăiască viaţa din plin. Mereu plină de energie, îşi împarte timpul între şcoală şi pasiuni.

Când nu se pregăteşte pentru examenul de bacalaureat, îşi schiţează propriile creaţii vestimentare pe care le poartă numai la ocazii speciale. Iar când vine vorba de distracţie, tânăra se împarte între mişcările de belly-dance, adică dansul din buric, şi modeling.

Carpe diem!

Elevă în clasa a XII-a la Liceul Sanitar Vasile Voiculescu, Diana s-a decis să dea la Medicină, dar la profilul de asistente, căci asta vrea să devină. Vrea să ajute oamenii bolnavi, la fel cum medicii au ajutat-o şi pe ea. "Am avut un accident grav la 14 ani şi mi-a trebuit cam o jumătate de an ca să mă recuperez. M-am maturizat mult în perioada aceea", povesteşte tânăra.

Diana a învăţat o lecţie importantă în urma experienţei personale, şi anume că viaţa trebuie trăită din plin în fiecare zi. Şi chiar asta face! Fiind o fire energică, îşi împarte mai tot timpul între hobby-uri. Model al agenţiei Amalia Judea Art&Fashion, e mereu prezentă la prezentările de modă locale. "Pentru mine modelingul e un moft, o plăcere", recunoaşte bruneta. De ce? Pur şi simplu pentru că îi place să fie în centrul atenţiei.

Mişcări de arăboaică

Deoarece vrea să-şi creeze un stil deosebit, Diana s-a pus pe creat propriile piese vestimentare. Şi nu de oricare, ci rochii de gală. "Eu fac schiţele şi le dau croitoresei", spune liceanca. Astfel, de aniversări şi de Revelion, îşi poartă cu mândrie hainele unicat. Cea mai exotică creaţie a fetei este un costum de dansatoare din buric.

Pasionată de mişcările senzuale de belly-dance, Diana făcea anul trecut naveta la Cluj tocmai pentru a învăţa mişcările arăbeşti, iar apoi a continuat studiul la Oradea. "Belly-dance este o artă, un dans senzual care atrage atenţia totdeauna şi oricui", explică ea. Frumoasa spune că după atâta repetiţie a ajuns să fie stăpână pe mişcările din şold şi din buric. Norocos cel care le admiră... de aproape.


ASISTENTA
Diana Paşcu

Vârstă: 18 ani
Ochi: căprui
Zodie: Gemeni
Înălţime: 1,76 m
Greutate: 52 kg
Măsuri: 82-60-89
Hobby: shopping, belly-dance