Descoperire macabră, făcută de un copil și mama sa, în podul unui bloc din localitatea Bistrița Bârgăului, Bistriţa Năsăud. În timp ce femeia întindea hainele, băiatul a zărit, joi, un sac în care erau cadavrele a trei bebeluşi, în stare de putrefacție!

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, femeia a povestit că la un moment dat i-a căzut o haină pe jos, iar când fiul ei a vrut să o ridice a văzut trupurile fără viață în niște saci lângă ușa podului. Șocată, femeia a sunat imediat la 112.

"Este înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud în care se fac asemenea cercetări. Este vorba de trei nou-născuţi. Se va face tot ce se impune pentru a se stabili cauza decesului în acest dosar", a declarat, pentru News.ro, Angela Sîngeorzan, purtător de cuvânt al Parchetului.

Deocamdată, anchetatorii nu ştiu exact vârstele copiilor, urmând ca după efectuarea necropsiilor să se stabilească dacă bebeluşii s-au născut morţi sau au fost ucişi.

De altfel, nu se ştie de cand erau abandonate în pod trupurile celor trei copii. Majoritatea locuitorilor din imobil sunt pensionari şi nimeni nu îşi aminteşte ca în zonă să fi stat tinere care ar fi putut să fie însărcinate.