Pompierii din Aleşd au intervenit, miercuri, pentru a degaja corpul neînsufleţit al unui bărbat care plutea în apele Crişului Repede în apropiere de Barajul Lugaş. Se pare că apelul la 112 a fost făcut de un pescar din zonă care a văzut trupul plutind la circa un metru de mal.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Aleşd, care, cu accesoriile din dotare, a adus corpul neînsufleţit la mal. Acesta urmează să fie identificat de organele competente", a declarat, pentru BIHOREANUL, căpitan Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

După cum se ştie, la începutul anului, un bihorean a căzut cu maşina de teren în apă, undeva între Aleşd şi Aştileu într-o zonă cunoscută de localnici drept "platoul de la Criş". Maşina lui Florian Groze, un afacerist din Vadu Crişului, a fost găsită în canalul hidrologic Aştileu.

După mai multe zile de căutări fără succes, pompierii şi scafandri bihoreni au sistat misiunea. Deocamdată, nu s-a confirmat dacă trupul neînsufleţit găsit miercuri în apele Crişului Repede îi aparţine, într-adevăr, lui Groze.

Citeşte pe aceeaşi temă şi: Afaceristul din Vadu Crişului dispărut după ce a căzut cu maşina într-un canal e de negăsit. Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională