Un bărbat a fost găsit fără suflare duminică în stațiunea Băile Felix. Acesta a fost descoperit în zona pavilioanelor abandonate din centrul stațiunii.

„La data de 11 februarie a.c., la ora 16.43, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin  S.N.U.A.U. 112 că, în proximitatea unei clădiri dezafectate din localitatea Băile Felix, a fost găsită o persoană decedată. Polițiștii din Băile Felix, alături de specialiști criminaliști, s-au deplasat la fața locului, persoana decedată fiind identificată ca fiind un bărbat de 45 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor”, a transmis, la solicitarea BIHOREANULUI, ofițerul de presă al IPJ Bihor, Alin Laza. 

În această fază, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni, arată polițiștii. 

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei.

„Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment”, mai precizează reprezentantul Poliției Bihor. 

Unele surse locale spun că bărbatul găsit fără suflare a crescut în centre de plasament, iar apoi ar fi ajuns pe străzi. 

Cele trei pavilioane din centrul Băilor Felix, unde pe vremuri turiștii mergeau la tratamente, se află în stare avansată de degradare. Ele nu pot fi demolate, fiind clasificate ca monumente. În ultimii ani, acestea au fost acoperite cu plase, fiind ocupate deseori de oameni ai străzii. În vara anului trecut, pompierii au stins un incendiu pornit de la o țigară în subsolul unuia dintre pavilioane. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!