Disperaţi de mirosul din ultimele zile din casa scării, vecinii bărbatului au bănuit că ceva rău s-a întâmplat şi, pentru că au bătut la uşă, dar nu le-a răspuns, luni dimineaţă, oamenii au chemat pompierii.
"Apartamentul e situat la etajul 3. Am fost solicitaţi să intervenim ca să deblocăm uşa, pentru că de o vreme persista un miros imposibil. S-a pătruns pe uşa de la locuinţă, şi a fost găsit un bărbat. Medicul care era cu echipajul a constatat decesul", a explicat locotenentul Cristian Herţe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Bărbatul, care e şi proprietarul apartamentului, era în vârstă de 54 de ani şi era cunoscut ca fiind bolnav. Vecinii au declarat că l-au văzut ultima oară în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Pompierii au chemat Poliţia, iar un echipaj al criminaliştilor a sosit la faţa locului, pentru a preleva probe. Trupul bărbatului a fost transportat la Medicina Legală, pentru efectuarea autopsiei. "În cauză nu există suspiciuni de omor, dar cercetările continuă", a precizat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.