Cadavrul a fost descoperit marţi seară, în jurul orei 20.30. Un trecător a sunat la 112 că pe şoseaua Borşului, în apropiere de firma Simbac, stă atârnat într-un copac trupul unui bărbat.

Un echipaj al poliţiştilor Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei municipiului Oradea s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, iar medicii de la Ambulanţă sosiţi la solicitare nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Corpul său era deja în starea avansată de putrefacţie, fiind acolo de aproape o lună. "În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, victima a fost identificată ca fiind un orădean de 45 de ani, care plecase de acasă în data de 30 mai. În cauză nu există suspiciuni de omor", a precizat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Se pare că omul a ales să îşi pună capăt zilelor deoarece nu suporta gândul că suferea de o boală incurabilă, în ultimul stadiu. Corpul neînsufleţit urmează a fi supus necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.