Pompierii din Aleşd au intervenit luni, pentru a scoate cadavrul unui bărbat din canalul colector al râului Crişul Repede, în Tileagd.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, misiunea a început luni, după ora 14.15, în urma unui apel făcut la numărul unic de urgenţă 112 de o persoană care a văzut trupul neînsufleţit în apă.

"Pompierii militari din cadrul staţiei Aleşd au intervenit cu echipamentele şi accesoriile din dotare, pentru degajarea unei persoane din canalul de la Tileagd. Bărbatul prezenţa lividităţi cadaverice", a declarat Roşca pentru BIHOREANUL.

Medicul care a intervenit alături de pompieri n-a mai putut decât să declare decesul bărbatului.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Tileagd, care, în urma cercetărilor, au stabilit că victima este un bărbat de 47 de ani, din judeţul Bacău.

Potrivit comisarului şef de poliţie Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, deocamdată nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracţiuni, dar cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

"Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală Tileagd sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd", a declarat Fărcuţa.

Surse neoficiale susţin că bărbatul originar din Bacău locuia în Uileac, unde lucra ca cioban.