Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Ţiriac Auto, centru autorizat de vânzări şi service Ford din Oradea, în parteneriat cu BIHOREANUL, şi-a propus să-ţi ofere o experienţă unică la volanul Noului Ford Galaxy. 

Ce ai de făcut?

Accesează aplicația Tiriac Automobile, intră în secțiunea Beneficii, caută Beneficiul de concurs şi introdu răspunsul corect la întrebarea: "În ce an a fost lansat primul model Ford Galaxy?".

Dacă ai răspuns corect, ai intrat automat în tragerea la sorţi care îţi poate aduce un weekend la volanul noului Ford Galaxy.

Atenţie! O condiţie obligatorie pentru a putea participa la concurs este să deţii permis de conducere de minim un an!

Extragerea câştigătorului va avea loc pe 29 aprilie.

În urmă cu 21 de ani, Ford lansa pe piaţa auto modelul Galaxy. De anul trecut, noul model Ford Galaxy este prezent şi în România, redefinind experienţa călătoriei cu maşina. Noul Galaxy vine cu noi tehnologii ingenioase, cu un spaţiu generos, unde te poţi destinde şi relaxa într-o cabină bine dotată şi excepţional de confortabilă, astfel încât să te poţi bucura de fiecare kilometru al călătoriilor pe care le vei face cu el.

Vino să descoperi ofertele speciale şi inovaţia Ford la Showroom-ul Ţiriac Auto, din Calea Clujului 279-281, Contact Center *4141 sau pe www.tiriacauto.ro!

Vezi aici regulamentul concursului!

UPDATE

Câştigătorul concursului, extras vineri, este Liviu Gabriel Cristea, din Oradea. Acesta va lua în primire Noul Ford Galaxy în cursul după amiezii de vineri.