Noul model Renault Twingo Miss Sixty a fost descoperit vineri seară în discoteca No Problem în cadrul spectacolului "Steluţe de Crăciun", organizat de Academia Ars Nova. Modelul a rezultat în urma unei colaborări între Renault şi casa italiană de modă Miss Sixty. A ieşit o maşină 100% feminină, cu un design specific şi echipamente create exclusiv pentru acest tip de automobil.

În Oradea, Renault Twingo Miss Sixty a fost adus de către dealer-ul Auto Bara. "Maşina este lansată în preajma Crăciunului deoarece poate fi un cadou perfect pentru femei", a declarat Ioana Onciu, şefa departamentului de marketing al companiei.

Modelul Twingo Miss Sixty prezentat vineri seară, care are un motor pe benzină de 1.200 de centimetri cubi şi 75 de cai putere, este de culoare roz şi e dotat cu o tapiserie specială în nuanţe de roz şi negru perlat, cu covoraşe personalizate Miss Sixty şi volan din piele. "Renault şi Miss Sixty au colaborat pentru a crea un model serie limitată pentru femeia modernă, 100% glamour", a mai spus reprezentanta Auto Bara.

Printre dotările Twingo Miss Sixty se numără şi ABS cu asistenţă la frânarea de urgenţă, aer condiţionat, airbag-uri pentru şofer şi pasager, blocare automată a uşilor la demaraj, închidere centralizată cu telecomandă, tabletă de compartimentare portbagaj mobilă, volan regblabil la înălţime, radio CD cu MP3 cu bluetooth integrat, dar şi oglinzi retrovizoare cu reglaj electric.

Noul model de Renault poate fi cumpărat de la reprezentanţa Auto Bara, la preţul de 8.639 euro, fără TVA. De asemenea, maşina poate fi achiziţionată şi prin Programul Naţional de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto, la preţul de 7.285 euro, cu TVA, cu trei prime de casare incluse.