20 de familii nevoiaşe din judeţul Bihor ce locuiesc în cătune izolate au fost vizitate zilele trecute de membrii Asociaţiei West Alpine Off Road, care le-au dus o grămadă de cadouri.

Înainte de a ieși în teren, aventurierii au luat legătura cu autorităţile locale din zonele vizate, Bulz, Remeţi şi Munteni, pentru a afla care sunt familiile care ar avea nevoie de ajutor. De asemenea, ei au preluat şi listele de dorinţe ale copiilor nevoiaşi, încercând să le facă o surpriză de Crăciun, cumpărându-le cadourile mult visate.

Acţiunea caritabilă a avut loc weekend-ul trecut, când voluntarii s-au dus la acasă la familii cu 33 de autovehicule off road.

"Scopul nostru? Acelaşi în fiecare an: bucurie de sărbători în sufletele unor oameni greu încercaţi, aflaţi în cele mai izolate zone ale Apusenilor", au transmis membrii ONG-ului, pe pagina de Facebook, unde au postat şi mai multe imagini din timpul excursiei lor.

Aceştia au dus o mulţime de cadouri formate din alimente neperisabile precum ulei, mălai, orez, făină, zahăr, dar şi mezeluri, dulciuri, rechizite pentru copii, haine, încălţăminte şi jucării.

Aceasta a fost cea de-a 11-a ediţie a campaniei de binefacere derulate de ONG.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!