Poliţiştii locali din Oradea au închis încă un local. Situată la parterul Palatului Ullmann, cafeneaua Jimmy Woo are activitatea suspendată, după ce în mod repetat a încălcat dispoziţiile legale privind liniştea vecinilor.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Locale Oradea, în 2015 şi în primele luni din acest an dispeceratul agenţilor a înregistrat mai multe reclamaţii telefonice şi scrise privind tulburarea ordinii şi liniştii publice de către cafeneaua Jimmy Woo, situată pe strada Mihai Viteazul nr. 2, ap. 13.

Cafeneaua este deţinută de Armada MGD, cu sediul în Oşorhei, firmă ce a fost sancţionată cu două procese verbale de contravenţie "pentru încălcarea în mod repetat a dispoziţiilor legale privind liniştea locatarilor din imobilele învecinate localului mai sus amintit, datorită folosirii aparaturii de sonorizare şi amplificare audio la intensitate ridicată în incinta acesteia, aspecte constatate în teren de către Poliţia Locală Oradea".

În 2 martie, poliţiştii au şi suspendat activitatea cafenelei, pe o perioadă de 30 de zile, agenţii constatând ulterior că societatea a respectat dispoziţia.

"Totodată, Poliţia Locală, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Bihor, va continua acţiunile de determinare a nivelului de zgomot la agenţii economici care crează disconfort cetăţenilor prin tulburarea ordinii şi liniştii publice", se mai arată în comunicat.

În luna februarie, Poliţia Locală a mai închis două localuri din Oradea: cafe-barul din Autogara Velenţa şi cafeneaua Fancy de pe aceeaşi stradă Războieni.