Orădenii dornici să le ofere o viață mai bună cățeilor care le completează viața au ocazia să afle cum.

Petru Roman, orădeanul care a ajuns vedetă pe TikTok pentru că dă sfaturi despre creșterea câinilor, va susține un seminar de trei ore despre genetică, psihologie, comportament și nutriție canină.

Intitulat „Câinele modern, din peșteră în apartament”, seminarul va avea loc pe 18 aprilie, de la ora 18, la Cinema Palace din Oradea. Pe lângă că vor asculta sfaturile lui Roman, participanții vor avea ocazia și să pună întrebări și să ceară explicații și soluții pentru probleme punctuale pe care le au cu câinii lor.

Un bilet de participare costă 50 de lei și poate fi cumpărat online.

Pentru „îngerii cu lăbuțe”

Originar din Maramureș, dar mutat de mulți ani la Oradea, Petru Roman are, împreună cu soția lui Dana, asociația „Angels with Paws” (Îngeri cu lăbuțe), care și-a făcut o misiune din salvarea câinilor abandonați. În curtea casei lor, cei doi soți îngrijesc zeci de câini, căutându-le totodată stăpâni care să-i iubească și să-i îngrijească așa cum merită.

În plus, pentru a-i ajuta pe stăpânii de câini să aibă o relație armonioasă cu patrupedele lor, Petru a început să posteze video-uri cu sfaturi de dresaj pe rețelele de socializare și, în scurt timp, ajuns să aibă pe TikTok zeci de mii de fani care îi urmăresc fiecare postare.

De asemenea, ca să facă asociația „Angels with Paws” mai cunoscută, orădeanul a participat și la emisiunea „iUmor” de la Antena 1, unde, în finală, a comparat mai multe vedete cu animale.

Banii strânși din seminarul de la Oradea vor fi folosiți tot pentru îngrijirea cățeilor aflați în grija „Angels with Paws”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!