Încropit târziu, în timpul campaniei electorale, programul de candidatură al salontanului Gyulai Sándor la Primăria municipiului, din partea Partidului Patrioţilor Români, s-a dovedit mai degrabă dăunător decât benefic.

Nu pentru că omul l-a pus ori îl va pune în aplicare, căci în alegerile din 9 iunie s-a clasat pe ultimul loc între cei 7 pretendenţi la dregătorie, cu doar 1,29% dintre voturi, ci pentru că a stârnit de la prima citire hohote de râs.

Printre altele, Gyulai a promis "înfintarea birou Unic" care să elibereze "set de documente, certificat de urmanism", "amenajare teren fotbal modern" (fotbalul, nu terenul?), "curărătarea terenurilor identificate cu deseuri in jurul orasului", "atragerea acasă tinerilor plecati în străinătate" şi, cele mai hazlii dintre toate, "înfiintarea O livadă de pomi fructifer 5 hektare pentru folosul orasului din cadrul primăriei cu noi locuri de muncă" şi "oprirea imediata a eutanizarea cîinile prinse în Salonta şi sustinerea adăpostul de Animale".

Pare-se că patriotul român de etnie maghiară e corijent la limba pe care, din patriotism, era normal s-o folosească fără atâtea împiedicări hilare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!