După plecarea portarului Pogacsics Krisztian în Grecia, goalkeeperul orădean Călin Fildan îşi va recăpăta statutul de titular între buturile porţii formaţiei fanion a judeţului, FC Bihor. Născut în Oradea, portarul Călin Fildan este un produs sută la sută al clubului "roş-albastru". El speră acum să-şi recapete forma de altă dată şi să ajute echipa orădeană să obţină cât mai multe puncte.

Revenit titular la FC Bihor, după împrumutul lui Pogacsics în Grecia, portarul orădean Călin Fildan este încrezător în perspectiva jocului de sâmbătă cu Poli Timişoara şi speră să devină goalkeeperul cu cele mai puţine goluri primite din liga a II-a.

"Bineînţeles, Poli este un club mare, cu tradiţie, dar acum dacă tot sunt în Liga a II-a, pentru mine e un meci la fel ca oricare altul, în care eu trebuie să joc cât mai bine. Sperăm să fie şi publicul alături de noi, pentru că este oricum o diferenţă să vezi FC Bihor - Poli Timişoara decât un alt meci. Eu sunt sigur că vom face un meci mare, pentru că am avut o pregătire foarte bună", a declarat Fildan, într-un interviu postat pe site-ul clubului.

Citiţi un interviu cu portarul FC Bihor, pe www.fcbihor.ro