După despărţirea de antrenorul Leo Grozavu, formaţia Luceafărul Felix s-a orientat rapid şi a revenit la sentimente mai bune faţă de vechiul tehnician, Călin Moldovan, cel care a condus echipa în turul de campionat al ediţiei trecute şi la care s-a renunţat deşi echipa avea o clasare bună în ierarhia la zi, situându-se pe poziţia a X-a.

Astfel, tehnicianul Călin Moldovan este noul antrenor al echipei Luceafărul Felix.

Călin Moldovan, care a semnat pentru un an, va fi ajutat de secunzii Cristian Lupuţ, Zeno Bundea şi Marius Popa. De precizat faptul că Lupuţ şi Bundea vor rămâne în continuare şi jucători activi.

Moldovan a fost prezentat jucătorilor şi a condus marţi dimineaţă primul antrenament. Debutul său se va produce sâmbătă dimineaţa, de la ora 11, în meciul amical cu UTA Arad.

"A semnat pentru un an cu noi şi avem încredere că o să avem din nou o colaborare bună. Obiectivul nostru în noul sezon este obţinerea unor rezultate cât mai bune în Liga a II-a, dar şi promovarea cât mai multor jucători tineri, obiectiv general pe care, de altfel, l-am avut tot timpul, doar că în ultima perioadă a cam fost denaturat", a declarat pentru BIHOREANUL managerul echipei Florin Fărcaş.