În loc să liniştească pacienţii ajunşi la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean din Oradea, o asistentă medicală mai rău îi enervează.

O înregistrare video postată pe internet arată cum femeia îi spune unui bărbat, care probabil vocifera, că dacă nu îi convine tratamentul, poate să plece. "Chiar vă rog", a insistat asistenta. Când bărbatul o întreabă de ce vorbeşte aşa cu el, femeia îi spune doar: "Şedeţi la loc".

Un alt pacient a comentat despre comportamentul femeii, însă asistenta l-a oprit: "Dumneavoastră nu vă băgaţi. Dacă nu vă convine, şi dumneavoastră puteţi pleca". Bărbatul a insistat să o întrebe de ce vorbeşte aşa cu pacienţii, însă n-a obţinut de la femeie decât ţipete.

Când i s-a cerut să se calmeze, asistenta a plecat din încăpere, dar înainte a replicat sec, pe un ton răstit: "Calmează-te tu!". Apoi, femeia a revenit lângă pacienţi şi, văzând că este filmată, a cerut oprirea înregistrării. 

"Nu mi se pare normal să se acorde acest tratament murdar şi flegmatic unui pacient bolnav", a scris Andrei, un orădean care a filmat scena iar apoi a postat înregistrarea pe Facebook. Potrivit acestuia, scena s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 20.

În câteva ore, postarea a devenit virală, adunând peste 600 de distribuiri şi peste 17.000 de vizualizări. De asemenea, foarte mulţi utilizatori ai reţelei de socializare o critică pe asistentă, pentru comportamentul necivilizat. Unii spun şi că aceasta este renumită tocmai pentru că se răsteşte la pacienţi şi îi tratează total neprofesionist.

Vezi mai jos filmarea! Sursa: Facebook, Andreiu