"Sexualitatea şi dragostea pot fi două lucruri diferite. Pot fi atrasă din punct de vedere sexual de o femeie, dar acest lucru nu înseamnă că vreau să fiu îndrăgostită de o femeie. Dacă voi avea o experienţă sexuală cu o femeie, nu înseamnă că sunt lesbiană. Adeseori punem oamenilor aceste etichete şi îi catalogăm cu ajutorul unor definiţii, însă aceste lucruri sunt dificil de definit", a declarat actriţa americană.

Dezvăluind o serie de detalii despre preferinţele ei sexuale, Cameron Diaz a adăugat: "Am preferinţe primare la acest nivel, destul de animalice, de genul «Aruncă-mă pe umăr. Tu bărbat, eu femeie». Îmi place contactul fizic. Trebuie să îl pot atinge întotdeauna pe iubitul meu. Asta nu e ceva opţional".

"Am fost implicată în diverse relaţii încă de la vârsta de 16 ani. În ultimii trei ani am luat decizia de a nu mai avea o relaţie pentru atât timp cât îmi doresc acest lucru", a adăugat Cameron Diaz.

Referindu-se la fostul ei iubit Justin Timberlake, actriţa americană l-a descris drept "o persoană talentată şi amuzantă" şi a precizat că relaţia lor actuală este una "profesională, cu o dinamică bună".