Pasionaţii de Counter Strike sunt invitaţi să participe la campionatul dedicat acestui joc pe calculator, care va avea loc vineri şi sâmbătă, la Explore Gaming Pub din Oradea. Organizatorii au pregătit premii în valoare de peste 6.000 de lei.

Cei care doresc să se înscrie în competiţia "Oradea ROG Battle" trebuie să ştie că în acest concurs pot participa doar echipe formate din 5 persoane și cu doi jucători de rezervă. Participanţii trebuie să aibă cel puțin 14 ani.

Campionatul va începe vineri, de la ora 17, când vor avea loc tot câte patru meciuri simultan (cu câte două echipe într-un meci) la 40 de calculatoare puse la dispoziţia jucătorilor în local.

Sâmbătă, de la ora 13, vor fi semifinalele, urmate de finala competiţiei.

Cele mai bune trei echipe vor câştiga echipamente electronice precum căşti wireless şi mouse-uri. Premiile sunt oferite de compania Asus prin ROG (Republic of Gamers).

Înscrierea se poate face completând un formular online. Pentru echipele care vor să se înscrie în ziua competiţiei se percepe o taxă suplimentară de 150 de lei pe echipă.

Acesta este prima competiție de e-games organizată la Explore Gaming Pub după o pauză de doi ani cauzată de pandemie. 

În luna iulie pasionații de jocuri pe calculator vor putea participa și la un turneu internațional de Counter-Strike: Global Offensive, care va avea loc în perioada 5 - 10 iulie la Oradea Arena. Competiţia, ce va aduna echipe din mai multe țări din Europa, va desemna cea mai bună echipă ce va pleca să lupte pentru titlul de Campioană Mondială la finalul anului în Bali.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!