Iubitorii fotbalului împreună cu cei dragi sunt așteptați să vizioneze Campionatul European ediția 2024 în piațeta din centrul stațiunii Băile Felix, în zona teraselor ART și Rustic. Pe ecranul led de înaltă calitate se vor vedea majoritatea meciurilor programate la acest turneu, iar turiștii și nu numai sunt așteptați să vizioneze meciurile într-o atmosferă relaxantă.

Iubitorii fotbalului împreună cu cei dragi sunt așteptați să vizioneze Campionatul European ediția 2024 în piațeta din centrul stațiunii Băile Felix, în zona teraselor ART și Rustic.

„Pe ecranul led de înaltă calitate se vor vedea majoritatea meciurilor programate la acest turneu, iar turiștii și nu numai sunt așteptați să vizioneze meciurile într-o atmosferă relaxantă”, arată un comunicat al Asociației de promovare a turismului în stațiunile Băile Felix și Băile 1 mai.

Campionatul European de fotbal din acest an, a 17-a ediție a turneului continental, începe la Munchen, în această seară. Statutul de gazde a făcut ca Germania să evolueze în meciul de deschidere, programat de la ora 22:00, contra Scoției.

Toate meciurile României vor putea fi văzute pe ecranul gigant, primul dintre ele fiind programat luni, 17 iunie, de la ora 16, în compania selecționatei Ucrainei.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!