Pasionaţii de automobilism sportiv se pregătesc din nou pentru a 4-a etapă din cadrul Campionatului Rally Sprint Bihor 2016, care se va desfăşura duminică, 17 iulie 2016, de la ora 10:00 dimineaţa.

Au început deja pregătirile pentru o nouă luptă contra cronometru cu motoare turate la maxim. Cei care au o maşină de stradă sau una pregătită special pentru curse îşi pot încearca îndemânarea pe traseul construit în parcarea Oradea Shopping City şi astfel se pot înscrie în competiţia pentru titlul de cel mai rapid pilot din Bihor.

La primele trei etape ale Campionatului Rally Sprint Bihor 2016 s-au întrecut concurenţi din patru judeţe ale ţării, cât şi din Ungaria.

Înscrierile se pot face până sambătă, 16 iulie, la telefon 0747-056701 sau pe facebook.com/CampionatRallySprintBihor. Taxa de participare variază între 100 lei şi 350 de lei, în funcţie de numărul înscrierilor şi al claselor pentru care se concurează.

Consultă Regulamentul Campionatului Rally Sprint Bihor 2016 la Info Point şi pe www.oradeashoppingcity.ro. De asemenea, mai multe detalii pot fi găsite pe facebook.com/CampionatRallySprintBihor.

Campionatul Rally Sprint Bihor 2016 este organizat de SC Krea Karting SRL în colaborare cu ACR BIHOR.

(Advertorial)