Recordmanul şi multiplul campion mondial la skandenberg Ion Oncescu s-a aflat miercuri în Oradea ca să aducă o valiză blindată cu bani pe care a înmânat-o unui orădean norocos, care pe 13 aprilie a reuşit ca în numai 5 minute şi cu doar 20 de lei, să câştige cel de-al 25-lea Mega Jackpot, în valoare de 256.874,80 lei într-o agenţie Stanleybet.

Câştigătorul, pe numele său Francisc Tusa, are 51 de ani, este văduv şi este tatăl a doi băieţi. El a jucat sâmbătă, de ziua de naştere a celui mai mic dintre copii, la singura agenţie Stanleybet din Oradea, situată pe strada Transilvaniei şi a reuşit să câştige. "Am doi copii. Mai sunt şi ceva "goluri" de acoperit", a spus el întrebat ce va face cu banii. "Joc de aproximativ 6 luni şi am mai câştigat până acum doar sume mai mici. Când am aflat că am câştigat am avut emoţii, acum însă mă simt mai împlinit un pic", a declarat, după premiere, Francisc Tusa.

La rândul său, Ion Oncescu a spus că l-a impresionat plăcut emoţiile jucătorului. "Am mai participat la cel puţin zece premieri şi pot să spun că a fost cea mai distractivă premiere în cadrul Mega Jackpot-ului. Am văzut multe tipologii de câştigători. În Bucureşti oamenii sunt mai puţin deschişi, parcă li s-ar cuveni aceşti bani, când de fapt e fericire pentru toată lumea", a declarat Oncescu.

La rândul său, directorul general al agenţiei, Florian Niculae, care l-a prezentat pe câştigător, a precizat că "pentru noi este o mare fericire să avem câştigători. În business-ul nostru, un cazinou fără câştigători nu este un cazinou practic", a spus el.

Pentru a primi valiza plină cu bani câştigătorul a trebuit ca mai întâi să accepe provocarea lui Oncescu la un meci de skandenberg.

La final, câţiva tineri adunaţi la Stanleybet, băieţi dar şi fete, şi-au testat forţele provocându-l pe Oncescu, chiar în faţa agenţiei situată pe strada Transilvaniei.