Pro Tv SA şi Romtelecom au ajuns la un acord în baza căruia cele 11 canale Pro Tv (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional, VH1, PRO TV HD, Acasă HD şi sport.ro HD) vor reintra în grila Dolce TV din 9 ianuarie.

Pana la 31 ianuarie 2013, partile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract, arata un comunicat transmis marţi de PRO Tv.

Chiar si in conditiile continuarii contractului cu ROMTELECOM, canalele PRO TV vor fi disponibile in voyo.ro. De la 31 decembrie, abonatii voyo.ro au oferta completa de entertainment: filme, seriale, show-uri si canalele ProTV, Acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema.

Pe langa cele doua canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, voyo.ro a inclus in oferta de abonament si cele 5 canale PRO TV, toate integrate in noua sectiune a site-ului, TV ONLINE. Astfel, abonatii voyo.ro au posibilitatea sa urmareasca emisiunile, filmele si programele de stiri ale canalelor PRO TV in timp real, ca si cum s-ar uita la TV.

Prin achizitionarea unui abonament voyo.ro de 3 euro + TVA, utilizatorii pot vedea ProTV, Sport.ro, ProCinema, Acasa si Acasa Gold. Cei care aleg sa se aboneze prin card, PayPal sau trec de la plata cu SMS la cea cu cardul pana la data de 31 ianuarie 2013 vor plati pentru abonamentul Voyo 1 Euro + TVA / luna in primele doua luni. Din a treia luna, abonamentul Voyo revine la valoarea de 3 Euro + TVA/ luna.