Sosirea primăverii și a vremii calde îi duce pe mulți cu gândul la concediu. Dacă v-ați întrebat când va fi următoarea minivacanță, trebuie să știți că următoarea este cea programată de Paște, când elevii și angajații vor avea nu mai puțin de 6 zile libere scrie Alba24.ro.

Concret, va fi liberă atât Ziua Muncii, 1 Mai (miercuri), cât și ziua de 2 mai (zi-punte), respectiv perioada 3-6 mai, adică Vinerea mare, sâmbăta dinaintea Paștelui, apoi prima și a doua zi de Paște.

Următoarea minivacanță va fi de Rusalii. Vor fi trei zile libere, cele două de weekend - 22-23 iunie și a doua zi de Rusalii, 24 iunie.

Următoarea zi liberă ar fi fost cea de 1 Iunie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, dar cum anul acesta va fi sâmbăta, nu va aduce o nouă mini vacanță.

„Urmează minivacanța de Sfânta Maria - 4 zile. 15 august pică joia, vineri este zi-punte dată de Guvern, urmată de weekend. Ziua Națională și Sfântul Andrei vor fi în weekend, iar ziua de Crăciun va pica miercurea”, mai scrie Alba24.

În această primăvară, elevii vor avea 7 zile de vacanță de primăvară, de sâmbătă, 27 aprilie, până marți, 7 mai.

Elevii vor reveni la cursuri mercuri, 8 mai, iar anul școlar se va încheia vineri, 21 iunie 2024. 

Nu toți elevii vor intra însă în vacanță. În perioada 25-28 iunie va avea loc Evaluarea Națională, iar probele de Bacalaureat se vor desfășura în perioada 17 iunie – 5 iulie.

Vezi AICI calendarul examenelor și mai multe informații despre zilele libere!

Citește și în articolul:

Admiterea la liceu în 2024: Inspectoratul Școlar Bihor a publicat calendarul

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!