Cetatea Oradea va găzdui nu peste mult timp o nouă ediție a Târgului de Paște. Acesta va fi deschis pe 26 aprilie, deci cu două zile înainte de Florii, și se va ține până pe 6 mai, în a doua zi de Paște.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR) și Primăria Oradea, în parteneriat cu Centrul de Cultură al județului Bihor.

La târg sunt invitați să participe producători de bunătăți tradiționale, dulciuri, meșteri populari, artizani de suveniruri și comercianți de articole specifice sărbătorilor pascale. 

De asemenea, organizatorii au pregătit 14 locuri pentru food truckuri. Toate amplasamentele vor fi ocupate în urma unei licitații pentru comercianți. 

În curtea Cetății, decorată de sărbătoare, vor fi totodată atracții pentru copii, printre care un labirint și un stand cu picturi pe față.

Pentru ediția din acest an, municipalitatea a alocat un buget de 310.000 lei. Programul complet, ce ar putea include și seri cu pricesne, urmează să fie anunțat de APTOR.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!