Cei care au circulat vineri dimineaţa cu autobuzul OTL pe linia 17 au avut parte de o experienţă neplăcută. Pe lângă faptul că au existat și întârzieri, în timp ce afară ploua cu găleata, picături de ploaie au ajuns și în autobuz, prin plafon.

Un cititor care a aşteptat autobuzul pe strada Seleuşului, de la ora 8.32 până la 8.43, a sesizat BIHOREANULUI incidentul. „În Oradea, autobuzele au întârzieri masive în zilele cu vreme rea şi nu numai. Când plouă afară, plouă şi în autobuz", a transmis pasagerul.

Acesta a reclamat problema şi prin aplicaţia Oradea City Report în cursul zilei de vineri. I s-a răspuns în câteva ore că mijlocul de transport în comun a fost scos de pe traseu, iar că întârzierile sunt inevitabile din cauza traficului. 

Contactat de BIHOREANUL, directorul tehnic al OTL, Marius Nicoruț, a confirmat incidentul. „Este vorba despre un autobuz OTL marca Volvo din 2009. Într-adevăr am primit reclamaţia respectivă, am verificat mijlocul de transport în comun şi l-am scos din funcţiune vineri, în jurul orei 10, după care a fost dus la reparat pentru că avea infiltraţii la nivelul trapei de aerisire", a declarat acesta. 

Nicoruț a mai spus şi că autobuzul a fost reparat şi repus în circulaţie în cursul zilei de luni.

"În ce priveşte întârzierile, ne cerem scuze. Încercăm să ajungem mereu la timp, dar traficul îngreunează activitatea şoferilor", a mai spus acesta.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!