Deoarece, ca urmare a acţiunii de contractare a foştilor clienţi Urbana, societate ce nu mai are dreptul să presteze în municipiu, s-a acoperit în proporţie semnificativă oraşul, conducerea RER Ecologic Service a stabilit cele 11 trasee şi zilele de colectare în care să fie cuprinşi şi noii clienţi.

Ridicarea deşeurilor de la asociaţiile de proprietari se va face de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, în timp ce gunoiul produs de persoanele fizice se va colecta o dată pe săptămână. În privinţa ultimilor, marţea se va face colectarea deşeurilor de la cei situaţi pe malul drept al râului, iar joia se va face colectarea de la cei situaţi pe malul stâng al râului.

Astfel, în zilele de marţi vor fi colectate deşeurile din zonele Podgoria, Nicolae Iorga, Centru (malul drept), Olosig, Piaţa Bucureşti, Rogerius, Oncea, Soarelui, Episcopia Bihor, parţial Ioşia (zona delimitată de străzile Cazaban, Oneştilor, Aviatorilor, Ovidiu Densuşianu şi Corneliu Baba).

În zilele de joi se va face strânge gunoiul în cartierele Ioşia (diferenţa), Cantemir, Nufărul, Velenţa, Grigorescu, Europa, Seleuş, Tokai, Salca şi în zona Centrală (malul stâng). Agenţii economici vor beneficia de serviciul de salubritate conform graficelor stabilite în contractele încheiate cu RER Ecologic Service.