O dată sau de două ori pe săptămână sau în fiecare zi, pe timp de zi sau pe timp de noapte, staţiile de tramvai din Oradea sunt măturate manual de către angajaţii RER Ecologic Service, iar coşurile de gunoi din aceste zone sunt golite. În total, e vorba de 75 de staţii şi 115 coşuri de gunoi. Este bine de ştiut care sunt acestea, pentru a constata eficienţa operatorului de salubritate orădean.

Staţiile măturate o dată pe săptămână, luni, pe timp de noapte, sunt cele aflate pe Calea Aradului (2 staţii), Calea Borşului (12 staţii), Aviatorilor (4 staţii), Lipovei (5 staţii), Cantemir (2 staţii), Dacia (2 staţii) şi Corneliu Coposu (2 staţii).

De două ori pe săptămână, şi anume marţi şi joi, se golesc coşurile şi se mătură staţiile de tramvai de pe Bulevardul Decebal (2 staţii), Calea Aradului (o staţie), Primăriei (o staţie) şi Bulevardul Magheru (2 staţii). Pe aceste străzi se acţionează o singură dată, noaptea.

Tot marţi şi joi, dar cu câte două treceri, o dată pe timp de zi şi o dată noaptea, se acţionează în staţiile de tramvai de pe Bulevardul Decebal (6 staţii), Calea Borşului (o staţie), Nufărului (3 staţii), Cantemir (2 staţii), Piaţa Bucureşti (2 staţii), Republicii (2 staţii), Piaţa Independenţei (2 staţii) şi Olimpiadei (o staţie).

De luni până vineri, o dată pe noapte, se curăţă staţiile din străzile Corneliu Coposu (2 staţii) şi Piaţa Unirii (2 staţii).

Staţiile de tramvai care sunt măturate şi ale căror coşuri sunt golite cel mai des se află în Piaţa Independenţei (2 staţii), Bulevardul Dacia (2 staţii), Piaţa 1 Decembrie (4 staţii), Calea Borşului (o staţie), Berzei (o staţie), Nufărului (2 staţii), Corneliu Coposu (2 staţii) şi Olimpiadei (2 staţii). Aici angajaţii RER Ecologic Service salubrizează în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, de câte două ori, o dată pe timpul nopţii şi o dată ziua.