Deputata Biró Rozália, candidata UDMR pentru Primăria Oradea, îmbogățește bugetul local al orașului înainte chiar să se fi instalat în funcție. Udemerista a fost amendată de Poliția Locală cu suma de 2.500 lei pentru că pe 12 aprilie și-a parcat SUV-ul, un Lexus opulent, pe spațiul pietonal de la intrarea în clădirea municipalității, ca un adevărat stăpân de oraș.

Biró și-a lăsat bolidul sub geamurile biroului primarului timp de câteva ore, de-a lungul cărora a luat parte la ședința organizației locale a UDMR, în cadrul căreia i-a fost validată candidatura.

Deputata și-a convins colegii cu un program axat pe obiective cum ar fi dezvoltarea centrată pe oameni și familie, promovarea unei clase antreprenoriale maghiare puternice și cultivarea istoriei maghiarilor orădeni conceput sub deviza „Nagyvárad, un oraș cum nu mai există altul, ca alternativă la Oradea”.

Cum ar veni, trebuie o alternativă la Oradea, căci prea s-a stricat orașul dacă s-a ajuns în situația să trebuiască să plătească parcarea...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!