Niciodată n-au fost PSD-iştii bihoreni aşa tăcuţi ca în această campanie electorală! Deşi am trecut de jumătatea campaniei, social-democraţii care aspiră la Parlament, adică Ioan Mang, candidat pentru Camera Deputaţilor, şi Florian Bodog, care se vrea din nou senator, n-au avut nicio conferinţă de presă şi nici vreo altă apariţie publică prin care să transmită un mesaj către bihoreni.

Singura care iese printre electori e clujeanca Steluţa Cătăniciu, "refugiată" pe locul doi pe lista pentru Deputaţi, care şi săptămâna trecută s-a plimbat prin pieţele din Bihor.

La aşa-zisele vizite electorale pe care le face prin judeţ, Mang se fereşte de oameni, întâlnindu-se numai cu primarii şi consilierii locali ai partidului, care, fireşte, n-ar îndrăzni să-l deranjeze cu întrebări.

În rest, PSD-iştii îşi mai arată faţa pe site-ul de partid bihornews.ro, administrat de fostul purtător de cuvânt al organizaţiei, Lucian Ungur, şi pe Facebook. Şi, pentru că la PSD banii se învârt doar în familie, reclamele de pe reţeaua de socializare sunt administrate de firma Tild Consulting, deţinută de Victor Papp, actualul purtător de vorbe.

Pentru sănătatea bihorenilor, Bihorel se bucură că Mang şi Bodog au ascultat de sfaturile medicilor şi păstrează distanţa. Pentru sănătatea Bihorului, n-ar fi rău dacă s-ar distanţa de politică definitiv.